Blåbærmuffins

Blåbærmuffins
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Har du blåbær i fryseren, er du heldig! Dette er kaken som store og små elsker! Lag dobbelt porsjon når du er igang. Muffinsene er nemlig flotte å fryse ned.

Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 1,5 dl sukker
  • 75 g smør
  • 0,5 dl melk
  • 3 dl hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 2 dl blåbær

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 225 grader C. Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett det smeltede smøret, mel og bakepulver vekselvis med melken. Ha i blåbærene.
  2. Ha smelten i muffinsformer og stek midt i ovnen 12-15 minutter. Denne porsjonen er nok til 20 muffins.
  3. Serveres varme eller lune med litt blåbærsyltetøy og pisket krem eller is til.