Biffsalat med melon og syrlige bjørnebær

Biffsalat med melon og syrlige bjørnebær
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
En deilig sommersalat med grillet entrecôte.

Ingredienser

  • 2 stk entrecôte (i skiver)
  • 500 g melon (valgfri type)
  • 2 stk vårløk
  • 1 neve koriander
  • 1 dl bjørnebær
  • 1 stk lime
  • 1 ss chilli (finhakket)
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

  1. Krydre kjøttet med salt og pepper.
  2. Grill entrecoten 3-5 min på hver side. La de hvile i folie i 10 min etter grillingen.
  3. Bland sammen saft fra lime, chili, olje og bær.
  4. Skjær melonen og vårløken i tynne skiver.
  5. Skjær entrecoten i lange strimler og legg lagvis sammen med melon og vårløk på et fat.
  6. Hell over lime-chili-bær-olje-blandingen.
  7. Avslutt med frisk koriander, salt og pepper.