Biff i curry

Biff i curry
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Her kan du få satt smaksløkene på prøve. Karri, chili, fiskesaus og kokosmelk. Alt i en gryte.

Ingredienser

  • 600 g biffkjøtt i strimler
  • 2 boks kokosmelk á 500 ml
  • 3 ss rød karripasta
  • 3 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ss sukker
  • 2 stk små grønn chili i skiver
  • 1,5 dl cashewnøtter eller peanøtter

Slik gjør du

  1. Kok opp kokosmelken, tilsett kjøttet og la det trekke i ca. 15 minutter.
  2. Ta opp kjøttet og legg det til side. Ha i karripasta, fiskesaus, sukker og chili over kokosmelken. Kok opp og la det trekke i ca. 10 minutter. Synes du sausen er for tynn kan den jevnes med litt maizenajevner (se mengdeforhold på pakken).
  3. Tilsett kjøttet og dryss nøttene over til slutt. Server med kokt ris.
  4. Oppskriften er hentet fra matprat.no