Bearnaise kryddersmør

Bearnaise kryddersmør
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Smeltet kryddersmør på nystekt kjøtt eller fisk løfter måltidet!

Ingredienser

  • 75 g smør
  • 3 ss eplecidereddik
  • 0,5 dl finhakket gul løk
  • 2 ss tørket estragon
  • 2 ss frisk estragon
  • 2 ss hakket, frisk bladpersille
  • 1 ts hvit pepper
  • 1 ts salt

Slik gjør du

  1. Bland sammen eddik, tørket estragon, salt, pepper og løk i en kasserolle og kok til vesken er borte.
  2. Avkjøl.
  3. Bland sammen alle ingredienser med smøret. Rull sammen til en pølse, kle med plastfolie og sett i kjøleskapet.
  4. Skjær opp i skiver og smelt på nystekt kjøtt eller fisk.