Avocado med rekesalat

Avocado med rekesalat
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Reker og avokado passer godt sammen.

Ingredienser

  • 400 g reker. skrelt
  • 2 avokadoer
  • 2 dl seterrømme
  • 1 båt hvitløk. finhakket
  • 0,5 rød chili. finhakket
  • 2 ts sitronsaft
  • 2 ss frisk dill. hakket
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Bland alt til dressingen sammen. Smak til med salt og pepper. Bland inn rekene.
  2. Del avokadoen i to og ta ut steinen. Ta ut kjøttet av skallet med en skje, slik at du får fire skåler.
  3. Del avokadokjøttet i to, slik at du får 8 like store deler. Kutt 4 av dem opp i små biter og bland det inn sammen med rekene i dressingen. Kutt de fire som er igjen i tynne skiver, nesten helt igjennom og brett dem ut til vifter.
  4. Ha fyllet i avokadoskålene. Pynt med avokadoviftene, og gjerne salat, sitron og dill.