SPAR fornyer samarbeidsavtalen med Skiforbundet

Samarbeidet med et av verdens beste langrennslag fortsetter for SPAR. I tillegg fornyes avtalen med talentene ute i regionene; Team Veidekke Regionlag.

SPAR har fornyet sin samarbeidsavtale med Allroundlaget herrer i to nye sesonger; til og med OL- sesongen i 2018.

-        Vi er stolte over å få sponse det vi i SPAR mener er verdens beste landslag, og gleder oss over å fortsette det gode samarbeidet med Norges Skiforbund Langrenn, sier markedssjef Martin Munthe-Kaas.

Avtalen med regionale rekrutteringslag er også fornyet. Team Veidekke Regionlag representerer utøvere som ligger rett under dagens langrennslandslag, og som har ambisjon om å bli eliteutøvere.

-        Vi ønsker også å bidra til at barn og unge engasjerer seg i lokalmiljøet og lokale idrettslag, og derfor er samarbeidet med regionslagene svært viktig. SPAR vil være støttespiller for både bredde og topp, sier Munthe-Kaas.

Landslagssjef Vidar Løfshus ser frem til nye år med SPAR:

-        Med denne avtalen oppnår vi den forutsigbarheten og tryggheten vi behøver for gode prestasjoner mot nye mål. SPAR er en partner vi kan stole på, både som sponsor og supermarked. De nødvendige dagligvarene vi behøver for at utøverne skal være fornøyde, uansett hvilket hotell vi er på i verden, henter vi alltid hos SPAR. De norske varene som kommer fra SPAR er den siste lille detaljen som skal på plass når vi forbereder oss til trening og konkurranser. Vi undervurderer aldri virkningen av spesielt norske kvalitetsprodukter når vi skal bli “best i verden”, avslutter Løfshus.

På bildet: Thorbjørn Johannson (ASKO), Eirik Bransdal (utøver), Sjur Røthe (utøver), Martin Munthe-Kaas (markedssjef SPAR), Bernt Olderskog (kommersiell leder NSF).