Vårens nyheter

Februar betyr nyheter i butikkhyllene, sjekk her om det er noe som frister deg.

Alle har jo sine favorittprodukter, men det er jo alltid morsomt å prøve noe nytt. I midten av februar fyller butikkhyllene seg opp med nyheter, og dette året er intet unntak.

Ut på tur, aldri sur
Eldorado kommer med to nyheter denne våren som egner seg godt i tursekken. For deg som har vinterferie kan kanskje de nye nøttebarene eller havrekjeksene være lurt å putte i sekken. 

Du finner alle vårens nyheter i vår nettbutikk her

Raske middager
For mange er hverdagen travel, men det trenger jo ikke å gå på bekostning av gode måltider. Jacobs Utvalgte kommer denne våren med en ny fylt pasta, som kun skal koke 1-2 minutter. Den egner seg godt alene, eller som tilbehør.

Jacobs Utvalgte kommer også med en grønnsakskraft som enkelt kan bli til en deilig ramen, kok den opp, tilsett krydder som hvitløk, ingefær og chilli etter ønske og hell den over kokte eggnudler, strimlede grønnsaker, sopp og et smilende egg. 

Middag_nyheter_2020_1280x720.jpg

En søt avslutning
For deg som ikke trenger å vente på sommer og sol for å kose deg med iskrem kommer Hennig Olsen med gode nyheter både på pinne og i boks. De har slått seg sammen med Freia og skapt en melkesjokoladeis, vi kan ikke si noe annet enn at vi gleder oss til denne og alle de andre variantene som kommer på boks denne våren.

For deg som er glad i pinneis, men ønsker en sunnere variant kommer nyheten Nude, som inneholder 80 % frukt, i variantene jordbær og mango.

Iskrem_nyheter_vår_2020_1280x720.jpg