SPAR har to av landets hyggeligste bak kassa

Sondre Guttormsen og Anne Jorunn Myren er to av 18 nominerte til prisen «Norges hyggeligste kassadame/-mann».

Det er ukebladet «Hjemmet» som har satt i gang kåringen av landets hyggeligste kassemedarbeider. Før jul spurte de leserne sine hvem de mente fortjener den gjeve tittelen og det kom inn over 2600 svar!

Ukebladets redaksjon har plukket ut 18 finalister, en fra hvert fylke. Av de utvalgte er det to SPAR/EUROSPAR-ansatte, Sondre Guttormsen ved EUROSPAR Tomasjord og Anne Jorunn Myren ved SPAR Eggedal.

Ikke overrasket
Butikksjef ved EUROSPAR Tomasjord, Freddy Svendsen, er ikke forbauset over at Sondre er foreslått  til å være Norges hyggeligste kassamann.

– Han har en utrolig kontakt med kundene og tør å spørre om de har det bra. Hjelpen hans er aldri langt unna. Kommer en kunde med en frukt  eller grønnsak som ser litt shabby ut, går han og bytter den.  I tillegg skryter han av kundene. Mange velger hans kasse for å få litt av hans positive energi. Hjemmets lesere bør stemme på ham fordi han fortjener å hylles. Han står på, og Sondre  har alltid service som sitt høyeste mål i sin arbeidsdag, forteller Svendsen til ukebladet.

Er et forbilde
Daglig leder hos SPAR Eggedal, Thomas Johansen, er godt fornøyd med Anne Jorunn.

– Når jeg lærer opp andre  til hvordan de skal gjøre en god jobb i butikken, bruker jeg Anne Jorunn som forbilde. Hun har evnen til å gjøre en dårlig dag god og yter rett og slett kjempegod service  til alle som kommer til oss. Hun liker seg i kassen og er blid, positiv og tar vare på folk, og det er veldig viktig i en jobb som dette. Når ekspeditører er så langt over gjennom- snittet hyggelige, får man en stor kundemasse og det  har vi. Alle er glad i henne. Hjemmets lesere bør stemme  på henne fordi hun er fantastisk, avslutter daglig leder Thomas Johansen. 

Stem på din favoritt
Det er åpent for å stemme på sin favoritt frem til fredag 3. mai, men vær oppmerksom på at det gjøres via SMS og koster 5 kroner per avgitte stemme. Du finner mer informasjon om hvordan du kan stemme og hvem du kan stemme på her