Høstens nyheter

Høst betyr at det kommer spennende varenyheter i butikkhyllene. Se her om det er noe som frister deg!

Fra den 16. september vil du kunne få tak i mange nyheter i våre butikkhyller. Det er ikke sikkert din lokale SPAR-butikk tar inn alle nyhetene, men er det noe du har lyst til å teste ut kan du spørre betjeningen om de kan ta inn varen.

Fokus på protein og sunnhet
Spisefakta fra Ipsos i 2018 viste at nesten 70 % av norske ungdommer i alderen 15-24 år mener at protein er det viktigste næringsstoffet. Ettersom proteinprodukter har økt i popularitet finnes det også langt flere varianter. Bodylab og Barebells har allerede flere produkter i våre butikker og her er noen av høstens nyheter.

Synnøve Finden kommer med en ny yoghurt med nøtter og mango. Mens Eldorado lanserer en ny leskedrikk helt uten sukker og kalorier. 

Når du vil kose deg litt ekstra
Når det blir mørkere og kaldere ute blir det mer fristende å nyte noen innekvelder med litt godsaker. Denne høsten kommer Maarud med en ny snacksvariant kalt Veggie Straws. Dette har vært et populært produkt i utlandet og kommer nå til Norge i fire gode smaker: mais, spinat, tomat og rødbet.

En FirstPrice-favoritt gjør også comeback denne høsten. Etter ønske fra mange kunder er ostepopen tilbake i hyllene fra 16. september. 

For deg som liker sjokolade er det også nyheter å glede seg til. Freia Melkesjokolade kommer med sprø biter av pepperkaker og Freia Firkløver kommer med appelsin og havsalt. 

Også i sjokoladehyllen er det fokus på protein og denne høsten kommer både Japp, Snickers og Lion med proteinbarer som har et redusert sukkerinnhold. 

For deg som vil ha god mat, raskt
Det er mange som har travle dager og da er det greit å kunne få middagen på bordet i en fei. Denne høsten kommer det flere nyheter som kan bidra til raske middager som hele familien setter pris på. 

Eldorado Lasagnekit gjør det enklere å lage den italienske favoritten. Du tilsetter kun kjøttdeig, melk og revet ost og etter 30 minutter i ovnen har du en deilig middag.

I serien Fersk og ferdig kommer det flere nye varianter, blant annet vegetar chop suey, tradisjonell fiskegrateng og kylling sataygryte.