Høstens nyheter

Høst betyr at det kommer spennende varenyheter i butikkhyllene. Se her om det er noe som frister deg!

Fra den 14. september vil du kunne få tak i mange nyheter i våre butikkhyller. Det er ikke sikkert din lokale SPAR-butikk tar inn alle nyhetene, men er det noe du har lyst til å teste ut kan du spørre betjeningen om de kan ta inn varen.

Du finner alle høstens nyheter i vår nettbutikk her.

For deg som vil ha god mat, raskt
Det er mange som har travle dager og da er det greit å kunne få middagen på bordet i en fei. Denne høsten kommer det flere nyheter som kan bidra til raske middager som hele familien setter pris på. 

Ferdige supper fra Eldorado
Opp gjennom årene har supper i stor grad blitt levert av Toro og Knorr. Nå lanseres også Eldorado-supper med rike, spennende og gode smaker. Enkelt å varme opp, og pimpe hvis du ønsker ekstra fylde og næring. Kommer i 2-porsjoners-stående poser. I tillegg kommer Fersk og ferdig med både lammegryte, mac'n cheese og cheeseburger.

Nyheter til brødskiva
Denne høsten er det ikke bare nye ting du kan legge oppå brødskiva, kanskje finner du et helt nytt favorittbrød. Bakehuset har nemlig fornyet sitt sortiment sånn at det skal bli enklere for deg å finne spennende smaker og nye varianter. Alle brødene i serien Våre groveste har en grovhet på over 80 %, er nøkkelhullsmerket og har høyt innhold av fiber. Her kan med andre ord hele familien kose seg med god samvittighet.

Høstnyheter_Bakehuset_2020_1280x720.jpg

Det er jo godt å ha pålegg på brødskiva også. I høst kommer endelig en makrell i tomat der makrellen også er fra Norge. Lofoten makrell har fyldig og god smak og kjente forpakninger (110 og 170 gram). Dette er et spennende alternativ i påleggshylla. Det kommer også en variant med tang, som blir tilgjengelig i noen få butikker.

Høstnyheter_Pålegg_2020_1280x720.jpg

Når du vil kose deg litt ekstra
Når det blir mørkere og kaldere ute blir det mer fristende å nyte noen innekvelder med litt godsaker. United Bakeries har utviklet en hel serie med sunne og små knekkebrød, Crackers. De kan spises alene som sunn snacks, eller som en del av tapas-måltidet.

Høstnyheter_Crackers_2020_1280x720.jpg

Det kommer også flere nyheter for deg som er glad i det søte. For eksempel kommer verdens mest solgte bar, Snickers, i ny luftigere versjon. Smak av ristede peanøtter og crisp ris sammen med uslåelig kombinasjon av sjokolade og karamell. 

For deg som vil kose deg, men unngå kaloriene kan FLIP Liqurice & Caramel fra Dent bli en vinner. Det er en helt unik pastill med to smaker og konsistenser. Urge kommer også med en ny, sukkerfri brus med smak av mango og lime.

Maarud kommer med en nyhet for chipselskeren; Double cut, og dobbel smak for den ultimate smaksopplevelse. Potetgullet har rifler på den ene siden og er slett på den andre.

Høstnyheter_Snacks_brus_godteri_2020_1280x720.jpg