Sunn, saftig og smakfull

Det er ikke bare på nyttårsaften du kan diske opp med kalkun.

Når man hører kalkun er det lett å se for seg en skikkelig festmiddag med en stor, helstekt kalkun i sentrum. Det er ingen tvil om at dette er deilig, men heldigvis finnes det også langt lettere middager med kalkun, som enkelt kan lages i hverdagen. 

Kalkun er svært magert kjøtt, men tilberedt på riktig måte er det likevel saftig. Her kan du også leke deg med marinering. Kalkunkjøttet trekker lett til seg smak og passer godt til mange ulike krydder og oljer – det er med andre ord bare å finne frem til din favorittkombinasjon. 

Vi har funnet frem et knippe kalkunoppskrifter som kan inspirere deg til å sette kalkun på middagsbordet.

Relatert innhold

Kalkun i kokosmelk med lime og ingefær

Kul kalkun! Prøv kalkun i smakfull asiatisk drakt med kokosmelk, lime og ingefær. Serveres med fersk koriander og nudler. Nam!