Sommerlykke

Vi er skikkelig klare for sommeren!

Deilig, velduftende, solvarm og herlig SOMMER! Vi gleder oss til å flytte store deler av kjøkkenet utendørs og fyre opp grillen.

Hos SPAR finner du fantastisk grill- og sommermat, enten du liker krydret og marinert, eller naturlige råvarer som du selv setter smaken på. 

Deilige bær, frukt og is hører også sommeren til. La deg inspirere og prøv noen nye, spenndene desserter og kaker, som du kanskje ikke har smakt før.

Her finner du en rekke oppskrifter som du kan teste ut i de kommende månedene.

God sommer fra alle oss i SPAR!

Relatert innhold

Hamburger med frisk tomatsalsa og smuldret fetaost

Nygrillede hamburgere gjør oss rett og slett lykkelige! Denne varianten med frisk tomatsalsa og smuldret fetaost blir sommerens favoritt.

Grillspyd med steinbit

Ta en bit! Eller ti? Grillsypd med steinbit i perfekt følge med sitronrømme og grillede grønnsaker - prøv denne på grillfesten.

Pasta med reker og avokado

Når pastaen blir avokadogrønn blir den ikke bare delikat - den blir også knallgod. Med reker på gjestelisten blir dette en skikkelig fest!

Grillet quesedilla

Grillet quesedilla fylt med kylling, paprika, ost og rødløk er en ny favoritt. Serveres med frisk salat og himmelsk god romescosalsa!

Grillet fårelår med frisk sitron og avokadosalat

Grillet fårefilet smaker nydelig! Prøv denne varianten med frisk sitron og avokadosalat med valmuefrø. Vakkert - og godt!

Nakkekoteletter med tapenade og ostebrød

La nakkekotelettene få fine striper på grillen mens du lager tapenade og deilig ostebrød. Enkel og god sommermiddag!

Ørretfilet i form med lime- og honningyoghurt

Ørretfilet i form med lime- og honningyoghurt er både enkelt og godt. En skål potetsalat med vårløk, sukkererter og kapers er deilig selskap.

Sashimisalt

Kan vi friste med en syrlig sashimisalat med grillet ananas? Prøv den på en solrik dag - salat er perfekt sommermat!