Når du vil kose deg litt ekstra

Noen dager krever rett og slett litt sjokolade.

Mørke kvelder, fyr på peisen, pledd i sofaen og kanskje et lite kakestykke eller en kopp varm sjokolade? Det er lov å kose seg litt ekstra på hustrige høstdager. 

De fleste av oss føler et behov for å kose oss litt ekstra i ny og ne, og så lenge det ikke blir alt for mye, alt for ofte, kan du gjøre det med god samvittighet.

Sett av en lørdag eller søndag og ha en skikkelig bakedag der hele familien kan bidra. Deilige kaker og gjærbakst smaker ekstra godt etter at man selv har lagt masse kjærlighet i deigen og kjent duften av bakst spre seg i huset. 

Eller hva med å invitere naboen over på kveldsmat med ferskt brød og varm kakao? Vi har funnet frem deilig oppskrifter med sjokolade sånn at du kan få en søt og herlig høst.

Relatert innhold

Sjokoladeknuter

Deilig gjærbakst med sjokolade - garantert populær!

Hveteboller med overraskelse

Alle liker boller. Her har du tips til en liten deilig overraskelse du kan fylle bollene med. Kanskje har du andre overraskelser i dine boller?

Sjokoladekake med bjørnebær

Sjokoladekake med mørk sjokolade, mynte og bjørnebær!

Chocolate-chip cookies

Nyt disse gode kjeksene sammen med noe varm drikke.

Sarah Bernhard

Er du glad i sjokolade? Da må du prøve Sarah Bernhard!

Marmorerte brownies

Spennende variant av brownies med blåbær. Garantert en favoritt!

Sjokolademousse

Sjokolademousse er en flott dessert å servere dine gjester.

Sjokoladedessert med mørk sjokolade og knuste nachochips

En spennende sjokoladedessert med sprø nachochips som er god å servere med en kopp kaffe. Dersom det er ønskelig med en lysere kake kan det brukes en sjokolade med lavere kakaoinnhold.