Feire epledagen!

17. oktober er det norske eplets nasjonaldag. Epler kan brukes til så mangt i matlagingen, så benytt gjerne anledningen til å lage noe godt! Her får du tips til oppskrifter. God epledag!

På epleslang!

Knallgode muffins i spennende følge med eple og salt karamell. (Og eplene bør vel kjøpes...)

Eplesmuldrepai med marsipan

Norske epler er fantastiske - ikke minst i desserter!

Ovnsbakte epler

Disse ovnsbakte eplene passer perfekt som dessert en kald høstkveld.

Eplekjekk dessert!

Eplekake med hjemmelaget vaniljesaus hører liksom høsten til. Har du epler i hagen er det bare å bruke dem, hvis ikke, har vi.

Eplekringle

Bak denne smakfulle eplekringlen og server til familie og venner. Garantert en hit!

Eplesyltetøy

Lett å lage og veldig godt!

Klassisk eplekake

Norsk sommer gir epler i verdensklasse. Nå er de på sitt aller beste, så nyt dem i en klassisk eplekake! Serveres gjerne varm sammen med god vaniljeis eller pisket krem.

Skinkestek med eplechutney og kålsalat

Skinkestek i godt selskap med frisk eplechutney og kålsalat.

Tilslørte bondepiker

En klassisk dessert. Den perfekte blanding av søtt og syrlig, mykt og knasende.

Fiskekaker med kremede epler og dill

Prøv fiskekaker med saftig eplesalat.