5 digge vegetarmiddager

Start det nye året kjøttfritt!

Etter en jul med mye deilig mat og drikke kan det være godt for både magen og smaksløkene med en avveksling. Nå er ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker og lutefisk fjernet fra menyen, istedenfor å erstatte dem med andre kjøttprodukter kan du prøve deg på noen vegetariske middager. 

Mange tenker at de ikke vil bli mette hvis det hverken er kjøtt eller fisk på tallerkenen, men husk at det finnes mange mettende proteinkilder i det grønne kjøkkenet også. Bønner, linser og kikerter inneholder mye protein og er godt for kroppen. Linser egner seg godt i supper, kikerter passer godt i indiske gryter og i deilige salater, og hvorfor ikke bytte ut kjøttdeigen til tacofredagen med bønner? 

Det er med andre ord mange måter du kan lage mettende vegetarmiddager. Lek deg i grønnsaksavdelingen og plukk med deg noe nytt. Husk også at du alltid kan spørre våre dyktige ansatte om hjelp og inspirasjon.