Den norske epledagen

Ingenting smaker så godt som et saftig, syrlig og friskt eple nå på høsten. De norske eplene passer utmerket som snacks, tilbehør og i bakst.

Se alle ukens tilbud

Skogens gull

Sopp er en smakfull råvare som kan brukes i svært mange matretter. For en soppelsker finnes det nesten ikke grenser for hva sopp kan brukes til. Du kan plukke den hos SPAR, eller hva med å ta med familien på jakt etter skogens gull?

Norske rotgrønnsaker

Høsten er her og endelig er de norske rotgrønnsakene i butikken. De er ikke bare velduftende, velsmakende, fargerike og næringsrike. De er i tillegg rimelige, de kan bakes, stekes, kokes eller spises rå.

Tapas

Tapas er forskjellige spanske småretter som kan serveres som forrett eller man kan kombinere mange retter sammen som et hovedmåltid. Tapas passer utmerket når man skal ha gjester eller når man vi kose seg litt ekstra.

Godt og sunt med fisk

Fisk er både godt og sunt. Lag en deilig fiskerett av fersk fisk med noe godt tilbehør.

Slik steker du lam

Lammestek er mange nordmenns favoritt til påske, men hvordan bør den stekes for å bli mest mulig saftig? Her finner du noen gode tips og råd slik at du kan forberede lammemiddagen.

Tips til sunn barnemat

Vi vil gjerne at barna skal spise sunt - heldigvis er både frukt, grønt og bær kjempegodt! Få gode tips til hvordan barna kan få i seg mer sunt.

Enkle tips til rask middag

Har du alltid litt dårlig tid når middagen skal lages? Eller er familien så sultne at de nesten ikke kan vente på middag? Hos SPAR hjelper vi deg med gode tips til en rask middag.