Meld deg på årets julekalender

Sørg for at du ikke går glipp av en eneste luke i vår julekalender!

Snart er det jul og vi gleder oss! Meld deg på vår julekalender og vi tipser deg daglig på e-post under hele konkurranseperioden. Melder du deg på før 30. november er du med i trekningen av et gavekort hos SPAR på 1000 kroner!

Du får daglig påminnelse om at det kommer nytt spørsmål hver dag fra og med 1. desember og til og med 24. desember. Svarer du riktig kan du vinne flotte premier fra SPAR og Coca-Cola!

Premier
Vi vil hver dag dele ut et gavekort på 1000 kroner hos SPAR og en gøyal julegenser fra Coca-Cola. Hovedpremien, som trekkes på julaften, er et rødt SMEG-kjøleskap fra Coca-Cola til en verdi av 30.000 kroner, samt et gavekort hos SPAR på 1000 kroner sånn at du kan fylle opp kjøleskapet.

Vilkår
Ved påmelding samtykker du til å motta én e-post fra oss med informasjon om Trumf og SPARs nyhetsbrev. Utover denne vil du ikke motta flere e-poster når konkurranseperioden er over og du kan når som helst trekke samtykket ditt tilbake via en avmeldingslenke, slik at du ikke vil motta flere e-poster.

Du må være over 18 år for å delta. Konkurransereglene finner du her

Når du takker ja til daglig e-post kommer vi til å sjekke om du er Trumf-medlem. Er du Trumf-medlem blir det enklere å delta på julekalenderen ved at du ikke trenger å legge inn navn og e-post hver dag.