Konkurranseregler for julekalender 2019

Her finner du informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger og regler for SPARs julekalender 2019.

Hvem er ansvarlig for konkurransen? 
Kjøpmannshuset Norge AS ved SPAR/EUROSPAR org. nr. 977 263 646  
Postboks 380 Skøyen, 0213 Oslo 

Hvor foregår konkurransen? 
Denne konkurransen foregår på en egen landingsside med 24 oppgaver fordelt på like mange dager på www.spar.no. 

Når foregår konkurransen? 
Konkurransen varer fra og med 1. til og med 24. desember 2019. 

Hvem kan delta i konkurransen? 
For å delta i denne konkurransen må man: 

  • Ha fylt 18 år 
  • Være bosatt i Norge 

Ansatte i SPAR og Coca-Cola, i tillegg til Isobar Norge og samarbeidspartnere kan ikke delta i konkurransen. 

Deltakelse i denne konkurransen krever ingen form for kjøp. 

Hvordan deltar man i konkurransen? 
For å delta i konkurransen må man besøke www.spar.no og finne landingssiden for julekalenderen. Her vil det komme nye oppgaver man kan svare på hver dag fra og med 1. til og med 24. desember. Man må forsøke å finne riktig svar på flervalgsoppgaven og registrere seg med e-postadressen sin og oppgi navn for å delta. Vi ber om navn i tillegg til e-post for å raskt kunne annonsere vinneren på spar.no. 

Du kan få daglig påminnelse på e-post i perioden 1.- 24. desember, slik at du husker å svare på dagens spørsmål/delta i konkurransen, forutsatt at du samtykker til dette og registrerer din e-postadresse. Du kan når som helst melde deg av ved å trekke ditt samtykke tilbake, se lenke i bunnen av e-posten du mottar. Din e-post adresse vil kun bli brukt til dette formålet og blir ikke delt med andre. 

Etter at julekalenderen er avsluttet vil du få en «takk for deltagelse» e-post der du får informasjon om fordelsprogrammet Trumf og mulighet til å melde deg på SPARs nyhetsbrev. SPAR er Trumf-partner, og er din e-post allerede tilknyttet et Trumf-medlemskap vil vi ta hensyn til det i utsendingen. Din e-postadresse slettes 15 dager etter konkurranseslutt, så framt du ikke har samtykket til SPARs nyhetsbrev.  

Hvordan kåres vinnerne? 
Vinnerne trekkes tilfeldig blant de bidragene som har svart korrekt på spørsmålet. 

Når trekkes vinnerne av konkurransen? 
Dagsvinnerne trekkes daglig gjennom konkurranseperioden. Vinneren på dagens oppgave trekkes med en dag forsinkelse. Hovedvinneren trekkes 27. desember. 

Hvem trekker vinnerne? 
Vinnerne trekkes av SPAR. 

Hvordan kontaktes vinnerne? 
Vinnerne blir kontakt på e-postadressen de har registrert seg med, og blir så bedt om å dele sin adresse for å få premiene sendt dit. Informasjon om hvem som har vunnet legges også ut på SPAR.no. Vinnere er selv ansvarlige for å følge med på denne informasjonen og svare på e-post vedrørende utlevering av premien. 

Hva er premien? 
Det vil bli delt ut 24 premier til sammen. Dette fordeler seg på 24 dagspremier. De 24 dagspremiene inneholder følgende: 

  • Luke nr 1-23: gavekort hos SPAR til en verdi av kr 1.000,- og Coca-Cola julegenser 
  • Luke nr 24: gavekort hos SPAR til en verdi av kr 1.000,- og Coca-Cola retro kjøleboks 

Premiene leveres av SPAR Norge og Coca-Cola Norge. 

Hvordan behandles misbruk av konkurransereglene? 
SPAR Norge forbeholder seg retten til å utelukke deltakere ved mistanke om juks. SPAR Norge forbeholder seg også retten til å holde tilbake eventuelle premier dersom det avdekkes at vinneren har tilskaffet seg disse gjennom brud på konkurransereglene. 

Hvordan behandler vi persondata? 
Vinnernes fornavn vil offentliggjøres på spar.no. SPAR er ansvarlige for håndtering av persondata knyttet opp til konkurransen. Persondata vil ikke bli brukt i markedsføringsøyemed. Persondata vil heller ikke bli lagret eller videreformidlet av arrangøren av konkurransen eller de ansvarlige for trekningen. Meldinger som inneholder persondata blir slettet innen 14 dager etter at konkurransen er avsluttet. 

Spørsmål? 
Spørsmål vedrørende konkurransen rettes til SPAR kundeservice ved å følge linken: https://form.socialboards.no/spar?ref=faq