Bak og del din #maikake

Del ditt bakverk på Instagram med #maikake og du er med i konkurransen!

Mai er en måned med mange festdager og muligheter for å feire. Det gir også mange bakemuligheter og derfor ønsker vi i SPAR, sammen med Melange, å sette fokus på all kokkekunsten som bedrives i de tusen hjem.

Overalt er det bakemestre som baker nydelige kaker, som både ser flotte ut og smaker fantastisk. Vi vil at alle skal få ta del i dette og derfor oppfordrer vi deg til å dele dine kaker på Instagram under hashtaggen #maikake. Slik får vi vist frem alt det deilige som finnes der ute, samtidig som vi gir bakermesterne muligheten til å vinne en el-sykkel fra Melange. Alle som deler bilder under hashtaggen er automatisk med i konkurransen. Lykke til!

Her finner du konkurransereglene.

Om Melange
Flytende Melange inneholder 78% rapsolje, og derfor er produktet flytende, også når du tar det direkte ut fra kjøleskapet.

Rapsolje tåler steking ved høye temperaturer og kombinasjonen med Melange gjør at det er enkelt å se hvor varm pannen er.

Flytende Melange er velegnet til all steking, uansett om det er wok, pannekaker eller søndagsmiddagen. Den spruter lite og gir en gyllen og fin stekeskorpe. Melange passer også godt til det meste av baking, og særlig der man skal smelte margarin/smør først.