Nyt våre deilige sommervibber

SPAR elsker norsk sommer, og her kan du finne inspirasjon til deilig sommermat.

Denne sommeren blir annerledes enn mange hadde planlagt. For noen blir utenlandsturen byttet ut med hytteferie, for andre blir det hjemmeferie, båtferie eller bilferie på ukjente veier i vårt langstrakte land.

Selv om sommeren ikke blir helt som planlagt så er det fremdeles alle muligheter til å kose seg glugg.

Finn masse god inspirasjon i våre sommeroppskriftshefter til hva du kan sette på bordet.

Norske sommervibber
I SPAR ønsker vi å gi deg sommervibber og gjennom hele sommeren vil du finne en rekke «Sommervibber»-produkter i våre hyller. Svært mange av produktene er merket med «Nyt Norge», som viser at produktet har norsk opprinnelse.

Vi gleder oss til å gi deg sommervibber neste gang du besøker din lokale SPAR-butikk, og for å hjelpe deg litt ekstra på gli har vi fått Arne Hurlen fra Postgirobygget til å spille inn Idyll – kanskje har det sneket seg inn en liten sommervibb i låta også, hør den her.

Du finner mange av våre beste sommeroppskrifter her, og enda flere finner du i vårt oppskriftshefte som er tilgjengelig gratis i alle våre butikker, du kan også bla gjennom heftet her

Glad i det søte?
Til et godt måltid hører det med en søt avslutning. Vi har funnet frem oppskrifter på flere fristende sommerdesserter som kan gi sommermiddagen et verdig punktum. Hva med å prøve deg på en frisk sitronterte, eller en lett yoghurtpanacotta? Disse og alle de andre oppskriftene finner du her.

Alle vi i SPAR ønsker deg en riktig god sommer, fylt av god mat, sol og varme!

Relatert innhold

Fiskeburger med aioli, råkostsalat og syltede grønnsaker

Denne burgeren med aioli, råkostsalat og syltede grønnsaker overbeviser alle og enhver.