Åpen søknad SPAR - Østfold

Om oss

SPAR-kjeden er NorgesGruppens profilkjede for lokale supermarkeder. Kjeden består av ca. 300 lokale supermarkeder spredt over hele Norge. Merkevaren SPAR forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, NorgesGruppens profilhus for kjøpmannseide butikker. I SPAR legger vi vekt på å gi kunden den beste lokale handleopplevelsen og gode tilbud hver uke.

Stillingsbeskrivelse

På grunn av Korona situasjonen kan det godt hende vi får behov for ekstra butikkmedarbeidere. Vi vet ikke hvordan situasjonen utvikler seg fremover. Legg gjerne inn en «åpen søknad» om du kunne tenke deg å jobbe hos oss.

Butikkene vurdere fortløpende om eventuelle behov våre butikker har, det kan være både varepåfyllere, kassemedarbeidere eller ferskvaremedarbeidere.

Vi vil kontakte deg dersom behovet oppstår og om du er personen vi ser etter.

*********************

Vi gjør oppmerksom på at behovet vil variere gjennom året og at faste stillinger også vil annonseres på våre hjemmesider.

For å jobbe som butikkmedarbeider i SPAR er det viktig for oss at du ønsker å være med å skape den beste lokale handleopplevelsen. Du må like å yte service til våre kunder og engasjert, folkelig og hjelpsom er verdier som du må kjenne deg igjen i. Du må også kunne jobbe både helger og kvelder.

Send søknad Tilbake