Møt våre ansatte

Vi har spurt to medarbeidere i SPAR om hvordan de synes det er å jobbe i kjeden.

Kristian - SPAR Handelshuset Førde

Kristian jobber hos SPAR Handelshuset Førde og han synes SPAR er en god kjede å jobbe i fordi kjeden åpner for egen tenking og muligheter.

"Jeg synes det er veldig fint å jobbe i SPAR fordi konseptet til SPAR åpner for egen tenkning og muligheten til å være kremmer. Som en kjøpmannseid butikk er SPAR en kjede med mulighet for lokal tilrettelegging og større personlig frihet. Jeg jobber i en spesiell butikk som har et høyt fokus på å tilpasse seg der vi holder til. Jeg synes det er viktig at SPAR opprettholder denne fleksibiliteten, slik at vi kan drive god butikk med en personlig tilpassning. I min butikk så fungerer jeg som butikksjef (tredje generasjon), og derfor deltar jeg på KLAR Talent.

Butikken er en familiebedrift og SPAR-konseptet passer oss derfor perfekt. Det gir oss mulighet til å drive god butikk på vårt vis".

Jan Ivar - SPAR Nordstrand

Jan Ivar opplever det å jobbe i SPAR som inspirerende, og opplever at han har gode utviklingsmuligheter.

"Jeg synes det å jobbe i SPAR er veldig inspirerende og bra. Personlig så får jeg mye bra oppfølging. Jeg synes at Kjøpmannshuset er et godt støtteapparat. I SPAR har jeg gode utviklingsmuligheter. 

I SPAR så er du ikke bare en ansatt, men du er en del av et team. SPAR er et sted jeg kan skape en karriere. Jeg deltar også på KLAR Talent. Programmet er spennende for meg og bidrar til å styrke meg i jobben min. Vi fikk muligheten til å besøke Kjøpmannshuset på hovedkontoret i Oslo, og jeg synes det var interessant og spennende å se hvordan de jobber".